Distribucija i prodaja profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone.

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000,00 DINARA

Početna > Pet program > Pet kozmetika > Pet nega > URBAN DOG sprej za pse 2.1 REVOLUTION 500ml

Na minimalnim zalihama

Šifra:

Pojedinačna cena u koju je uključen PDV od 20%, u iznosu od

 Prikladan za tretiranje svih pasa, posebno onih sa dugom dlakom koja je upetljana i/ili zamršena.

Takođe je idealan kao finalni proizvod kako bi pas imao sjajnu i meku dlaku.

Sastavljen od kvaternizovane celuloze sa umirujućim i antistatičkim dejstvom i arganovim uljem sa velikim elastičnim i regenerišućim svojstvima zahvaljujući visokom sadržaju omega-3 i omega-6 masnih kiselina, koje su izuzetno dragocene u procesima obnove ćelija.

NAČIN UPOTREBE:

Kao proizvod sa dvofaznom formulacijom,  mora se promućkati pre upotrebe. Prskajte proizvod sa udaljenosti od oko 20 cm na deo koji se tretira, u zavisnosti od dužine i konzistencije dlake. Zatim nastavite sa četkanjem i češljanjem gde je potrebno dok se svi čvorovi potpuno ne uklone. Čini neposlušnu dlaku poslušnom pri četkanju.

Može se koristiti na suvoj i mokroj dlaci:

PRE PRANJA: na psima sa posebno zamršenom dlakom gde je češljanje posebno teško, prskajte proizvod na udaljenosti od oko 20 cm (ako je potrebno, moguće je prskati direktno na kritične delove dlake), pažljivo češljajte i zatim nastavite sa normalnim pranjem.

POSLE PRANJA: ako primetite čvorove na dlaci psa tokom sušenja, prskajte proizvod na udaljenosti od oko 20 cm dok je dlaka još uvek mokra kako biste olakšali četkanje.

NA SUVOJ DLACI: prskajte proizvod na udaljenosti od oko 20 cm, četkajte dok se potpuno ne upije kako biste postigli efekat sjaja i omekšavanja dlake.

POSEBNE KARAKTERISTIKE: budući da je napravljen od kvaternizovane celuloze, odličan je kao ANTISTATIK za sve vrste glatke dlake

Uvoznik: Unitech DOO, Mileve Simić 23, 21000 Novi Sad
Zemlja Proizvodnje: ITALIJA (BEZ POR.)
Proizvođač: URBAN SRL

Artikal je dostupan na sledećim lokacijama:

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:
Pogledajte Korpu

Obavesti me kad stigne!