Distribucija i prodaja profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone.

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000,00 DINARA

Početna > Kosa > Stilizovanje kose > Kovrdžava > BH FOXY CURLS CONTOUR CREME NEW Krema za kosu 200ml

Na minimalnim zalihama

Šifra:

Pojedinačna cena u koju je uključen PDV od 20%, u iznosu od

Tigi Bed Head Foxy Curls krema za definisanje kovrdžave kose je savršen proizvod za vas ako imate prirodno kovrdžavu kosu i želite da vaše lokne budu definisane i negovane.

Zahvaljujući ovom proizvodu vaše lokne će biti negovane i stilizovane. Ovaj proizvod u isto vreme hrani kosu i štiti je od spoljnih faktora koji lako mogu da je isuše, a takođe pomaže da vaše lokne i talasi ostanu oblikovani i stilizovani. Ova krema je lagane teksture i neće otežati i ulepiti vašu kosu. Pomaže vam da kod kuće postignete salonski rezultat oblikovanja vaše kose.

Polimeri pomažu da vaša kosa ostane oblikovana, a lokne definisane. Arganovo ulje koje je puno masnih kiselina pomaže vašoj kosi da zadrži vlagu i da ostane hidrirana.

Nakon pranja, kosu prosušite samo peškirom i dve pumpice proizvoda nanesite od korena do vrhova kose, a zatim prstima uvijajte lokne ili talase da biste oblikovali vašu kosu. Kosu možete osušiti prirodno ili koristeći difuzor za fen.

 

VODA, VP/DIMETILAMINOETILMETAKRILAT KOPOLIMER, CIKLOPENTASILOKSAN, MIRIS, AKRILATNI KOPOLIMER, FENOKSIETANOL, FENIL TRIMETIKON, PROPILEN GLIKOL ADIBENZOLIKON, CIKLOPENTASILOKSAN, MIRIS, KOPOLIMER AKRILATA, FENOKSIETANOL, FENIL TRIMETIKON, PROPILEN GLIKOL ADIBENZOLAKON, CIKLOPENTASILOKSAN ULJE JEDRVA RGANIA SPINOSA, BENZIL ALKOHOL, HIDROGENOVANI POLIDECEN
Uvoznik: Unitech DOO, Mileve Simić 23, 21000 Novi Sad
Zemlja Proizvodnje: EGIPAT
Proizvođač: UNILEVER UNITED STATES INC

Artikal je dostupan na sledećim lokacijama:

Slični proizvodi

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:
Pogledajte Korpu

Obavesti me kad stigne!